11.1 C
София
четвъртък, април 18, 2024
spot_img

Филмът „Don’t Look Up“ е новият хит на Нетфликс (Видео)

Климатичната сатира Don’t Look Up на режисьора Адам Маккей счупи рекорда по гледаемост на Нетфликс, съобщи сайтът Дедлайн.

От стрийминг платформата отчитат, че през първите дни след премиерата си продукцията е събрала 111 милиона часа потребителски гледания. Времето е близо четири пъти повече от отделеното за гледане на новия филм „Непростимо“ със Сандра Бълок.

Don’t Look Up „, чиято премиера по Нетфликс беше на 24 декември,

идва от един от най-свежите сценаристи и режисьори на Холивуд, а в главните роли са две ярки звезди като Леонардо ДиКаприо и Дженифър Лорънс.

Те влизат в ролята на астрономи, които се опитват да предупредят света за предстояща заплаха – астероид, които може да сложи край на човечеството. Проблемът е, че никой не иска да ги чуе – нито медиите, нито обществото, нито политиците.

Режисьорът и сценарист Адам Маккей (“Вице”, “Големият залог”) в типичния си стил ще ни представи трагикомичен сюжет, който очевидно се подиграва към неглижирането на случващото се с околната среда. В тази мисия му помага впечатляващ актьорски състав, който включва и Мерил Стрийп, Джона Хил, Тимъти Шаламе и др.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles