11.8 C
София
петък, април 19, 2024
spot_img

Хвала на лекарите не само на първа линия

Хвала на лекарите не само на първа линия. Освен медиците, които в условията на COVID-19 спасяват човешки животи с риск сами да бъдат инфектирани с коронавируса, техни колеги продължиха да приемат пациенти, но с други диагнози, и също да спаяват човешки животи. Лечебните заведения, за два месеца, не спряха да лекуват нито за ден хора с животозастрашаващи заболявания и състояния.  Хирурзи, анестезиолози, специлисти по образна диагностика, медицински сестри,  лаборанти не спряха работа нито за миг.

Най-доброто за Вашата трапеза
и настроение от магазини АВАНТИ.
Вижте ТУК къде се намират те

Една от стотиците пациентки, на която се налага да потърси медицинска помощ за заболяване, различно от COVID-19, е г-жа Татяна Попова – собственик на веригата магазини „АВАНТИ”. В Александровска болница правят всичко необходимо за случаи, като нейния.  Тя е лекувана и наблюдавана от доц. Константин Гроздев и д-р Набил Хаят. Г-жа Попова е впечатлена от вниманието лекарите. Спонтанно, още преди изписването си, тя написа в дневника си във  Фейсук благодарност към тях и екипа.

Ето какво споделя тя:

„Не знаех какви чудеса се случват в Александровска болница, по-точно в Клиниката по хирургия ”Проф. д-р Ал. Станишев”. Респект към Вас, поклон пред труда Ви, щастлива съм, че се запознах с доц. Гроздев. Д-р Хаят познавам още като студент в Медицинска академия и много обичам него и цялото му семейство! Тези млади хора ме впечатлиха с техния професионализъм, с тяхната чистота в душите, с тяхната отговорност към всичко, което правят! Впечатлена съм и от скромността, която излъчват. За първи път в живота ми никой  не ми поиска нищо и ми  отказаха  по категоричен начин скромният подарък, който исках да им направя за това, че ме върнаха отново в този свят, в знак на благодарност за усилията, които положиха. Това ми вдъхва Вяра и Надежда! Не всичко е загубено, щом като в България, съществуват все още такива хора!!!! Изчетох всичко съществуващо за тях в НЕТА снощи. Разтърси ме вярата им, че ще успеят, борбата им за оцеляване, надеждата, че един ден всичко ще се оправи с нас и с нашата държава!

ПОКЛОН И РЕСПЕКТ, МЛАДИ ХОРА!!!

ПОКЛОН ПРЕД ПРОФ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ-ДИРЕКТОР НА АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА, КОЙТО ПЪРВИ Е ПОВЯРВЯЛ В ТЯХ И ИМ Е ДАЛ ШАНС. БЕЗ НЕГО НЯМАШЕ ДА ГИ ИМАМЕ И ТЯХ, ТАКИВА ,КАКВИТО СА СЕГА! УНИКАЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!!!

И накрая няма как да не свържа пандемията с моя случай. Въпреки, е бях в тежко състояние, изчаках да ми излезе първо теста за корона вирус и след това ме оперираха. Та, мили хора, мислете преди да направите каквото и да било! Да забравим за конспиративните теории и да се съсредоточим върху два факта: Ако недай Боже, нещо ви се възпали, какъвто е моят случай, няма как да ви лекуват, ако сте с положителен A-lgM-Covid19. Затова, моля ви, помислете първо за себе си. По този начин всички вие спасявате и самоотвержения, и нечовешки труд на тези млади и достойни за Уважение хора! Потресена съм от гледката на която попаднах в спешното отделение на Александровска болница! Уморени до смърт, екипирани в предпазни средства – скафандри, костюми, маски, ръкавици при температура навън 35 градуса. Ще кажете правят го, защото им плащат. Не мисля така – правят го, защото имат сърца и души!!! Колко струва, според вас, този нечовешки начин на живот? Колко от нас биха се съгласили да работят при такива условия?

НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ПОМОГНЕМ НА ТЕЗИ МЛАДИ И ДОСТОЙНИ ХОРА ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО-БЪРЗО ПО ДОМОВЕТЕ СИ!  И ОЩЕ ВЕДНЪЖ, РЕСПЕКТ И ПОКЛОН ПРЕД ПРОФ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ, ДОЦ. ГРОЗДЕВ И Д-Р ХАЯТ! ВИЕ ВЪРНАХТЕ ВЯРАТА МИ В ДОБРОТО!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!

С уважение Татяна Попова

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles