8.2 C
София
събота, април 20, 2024
spot_img

Царят на смартфоните Samsung Galaxy S22 Ultra с премиера (ВИДЕО)

Ако направите предварителна поръчка, ще получите и Galaxy Buds Pro слушалки

Кампанията по предварителните поръчки на Galaxy S22 Ultra ще продължи до 23.59 часа на 24.02.2022 г. В комплект с телефона при предварителна поръчка клиентите ще получат Galaxy Buds Pro.

Новият най-добър телефон в целия свят се появи. Ултра-флагшипът на Самуснг – Galaxy S22 Ultra дойде, за да размаже конкуренцията във всяка една област на всеки друг бранд използващ платформата Андроид. Дизайнът на новия флагшип е от метална рамка и стъклен гръб. Задният и лицев панел са покрити от новото поколение Gorilla Glass Victus+ на Corning. Корпусът е с традиционната за Samsung висока защита от прах и вода IP68, а дебелината му е 8.9 мм при тегло 229 грама. Galaxy S22 Ultra изглежда много по-близък до Galaxy Note 20 Ultra, отколкото до S21 Ultra. Това се изразява най-вече в по-правоъгълната и не толкова заоблена форма на апарата, както и по-широкият екран, който дава по-удобно поле за ползване на стилуса S Pen. Какво Стилус С Пен? Но защо? С прискърбие като НОУТ фенове Ви съобщаваме, че царят Ноут умря официално, но нека живее новият Цар -Galaxy S22 Ultra.

ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ СА:

Най-добрият екран в света? Да, определено!

Екранът на Galaxy S22 Ultra е най-добрият виждан в смартфон. Той е с 6.8″ диагонал и леки извивки от двете му страни. Екранът има Dynamic AMOLED 2X панел с висока Quad HD+ резолюция, адаптивно опресняване от 1 до 120 Hz и най-интересната новост – цели 1750 нита пикова яркост. Samsung добавя и технологията Vision Booster, която позволява на екрана на Galaxy S22 Ultra интелигентно да регулира яркостта през целия ден ,така че образът да е добре видим, дори при ярка слънчева светлина.

В долната част на екрана е вграден скенер за пръстови отпечатъци, който е ултразвуков и работи доста пъргаво, а в централната горна част е 40 МР селфи камера с обхват 80 градуса.

Основната камера е сред най-важните акценти на новия смартфон S22 Ultra залага на 108 МР главен сензор с широка бленда на обектива от f/1.8 и Dual Pixel автофокусна технология, 12 MP камера с ултраширок обхват от 120 градуса, 10 МР камера за 3х оптичен зуум и още една 10 МР камера за 10х оптичен зуум. Последната, заедно с цифров зуум и изкуствен интелект, се използва и за постигането на 100-кратно приближение Space Zoom.

Основната камера на S22 Ultra използва нов Super Clear Glass обектив, който помага за по-гладки и по-ясни нощни видеоклипове без отблясъци. Поддържа се и автоматично кадриране на видеото.

Подобно на Galaxy S22 и S22+, Galaxy S22 Ultra предлага ексклузивен достъп до приложението Expert RAW, което включва разнообразен набор от инструменти за редактиране още по време на заснемане с камерата. Приложението дава възможност за запазване на снимки в RAW формат до 16 бита.

Гейминг Бийст

Конфигурацията на Samsung Galaxy S22 Ultra се базира на произведения по 4-нанометров процес чипсет Exynos 2200 с графичен чип, съвместно разработен с AMD, който обещава разбиваща производителност подходяща и за най-тегавите игри.

Батерията – най-доброто от най-доброто

Самуснг винаги са се славели с висок рейтинг за издържливост на батерията

В сегашния модел е солидната 5000 mAh и поддържа се 45 W бързо жично зареждане. Разбира се, има опция за безжично зареждане до 15 W, както и обърнато безжично зареждане.

Galaxy S22 Ultra ще се продава в България в цветовете Phantom Black, Phantom White, Green и Burgundy в следните варианти и цени: 128 GB + 8 GB на цена от 2449 лв., 256 GB + 12 GB на цена от 2649 лв. и 512 GB + 12 GB на цена от 2849 лв., според сайта на Ники Балов – nixanbal.com

Кампанията по предварителните поръчки на Galaxy S22 Ultra продължава от 18:00 часа на 09.02 до 23.59 часа на 24.02.2022 г. В комплект с телефона при предварителна поръчка клиентите ще получат Galaxy Buds Pro.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles