10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
spot_img

Честит рожден ден на актрисата Милица Гладнишка (ВИДЕО)

Днес своят 46-ти рожден ден празнува обичаната родна актриса и певица Милица Гладнишка. Родена през 1976 година в София, тя завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност Актьорско майсторство за куклен театър. Освен това се занимава и с джаз пеене.

В последните години участва в комедийния сериал „Полицаите от края на града“, След успеха на сериала участва в редица телевизионни предавания като „Черешката на тортата“, „Като две капки вода“, „Господари на ефира“ и други. В края на 2021 г. е автор на музиката на пиесата „4 жени без 4G“.

Бъдещата актриса има македонска жилка по майчина линия. Интересът й към музиката не е случаен. Нейната майка е тромпетистка, а сестра й Емилия е виолистка в операта в Грац.

През 2003 година изкарва курсове по джаз пеене в Лондон, после майсторски клас при Милчо Левиев. Признава в интервю, че като студентка е работила като преводач от английски и сервитьорка.

Гласът на Милица е познат и от дублажа на десетки филми. Участник е в първия сезон на шоуто „Като две капки вода“, където се бори за голямата награда с Рафи. По-късно става част от журито на втория сезон на шоуто.

Екипът на “Следвай ме”и пожелава много здраве, духовни радости и щастието никога да не я напуска!

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles