11.2 C
София
вторник, април 23, 2024
spot_img

ЮЕМФ с XI международен конгрес

Югоизточно европейски медицински форум възобновява дейността си, форумът ще бъде в Пловдив и Смолян от 8 до 11 септември

Югоизточно европейски медицински форум (ЮЕМФ) възобновява международната си дейност и ще проведе своя Единадесети международен медицински конгрес, съобщиха оттам.

Той ще се проведе в Пловдив и Смолян, от 8 до 11 септември, в Конгресният център на Международния панаир в Пловдив. След близо две годишно прекъсване, дневния ред на конгреса интегрира дискусия за неизбежните последици на коронавирусната инфекция. Научната програма е интердисциплинарна и включва различни аспекти на клиничната медицина.

Основните теми на конгреса на инфекциозните болести, какво причинява КОВИД-19 – отвъд науката; кардиология; КОВИД-19 – съдова тромбоемболична болест; онкология; травма, хронична болка и спешна медицина. Предвидена е и кръгла маса на тема „Обществено здраве – национални, регионални и европейски приоритети”.

Конгресът ще се проведе с подкрепата на Министерството на здравеопазването и с участието на видни представители и ръководители на Световната медицинска асоциация, Европейският форум на медицинските асоциации, Постоянният комитет на европейските лекари и други.

Цялата информация за форума – регистрация и хотелско настаняване ще бъде достъпна на сайта на Югоизточно Европейски Медицински Форум.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles