16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
spot_img

Късите панталонки в комбинация с ботуши тази пролет

Цветен чорапогащник допълва визията

Без изненада късите панталонки се завръщат в модната ни визия през пролетно-летния сезон. Те са винаги предпочитани, защото са удобна и практична дреха, а и създават свежо и пролетно настроение. Добре е обаче да ги съобразите с височината и килограмите си. Ако сте сигурни, че ще изглеждате прилично с тях, може да носите от дънкови до плетени къси панталонки. Дизайнерски съвет е да ги комбинирате с блуза с дълъг ръкав, кожено яке или сако. По този начин няма да изглеждате прекалено разсъблечени в сезон, когато все още е хладно. Идеални аксесоари за визията ви са слънчевите очила и голямата чанта.

Тази пролет на мода е комбинацията къси панталонки и високи ботуши. Модните колекции предлагат голямо разнообразие – от панталони с висока талия до къси от деним или от шикозни материи като коприна, сатен, дантела.

Може да съчетаете панталонките и блузата в еднакъв цвят, а за акцент чорапогащникът или клинът да бъде в ярката цветова гама. Например черни, тъмнозелени или сини панталони с жълт, оранжев или розов чорапогащник. За още по-пролетна визия е добре да добавите голямо бижу, което да пасва на цвета на клина.

Ако се притеснявате от прекалено разголени крака, може да носите широки панталони, които също са модерни през тази година. Комбинирайте ги със сако и топ. Те се съчетават добре с всякакъв тип обувки – от маратонки до сандали и високи токове. Освен че са удобни, панталоните с широки крачоли придават елегантност на визията.

Елегантен стил на обличане е комбинацията къси панталони, черен клин и риза. Класическото съчетание е деним панталонки с бяла риза, но може също да носите раиран модел или с принт. Разбира се, в зависимост от случая обувките могат да бъдат както маратонки, така и високи боти или ботуши.

Актуални и през този пролетен сезон ще бъдат панталоните, съчетани с елегантно сако. Костюмът може да е едноцветен или с принт. За акцент е хубаво да се комбинира с различен цвят чорапогащник. Обувките може да бъдат високи и така ще прибавят още повече елегантност на женския силует или широки около глезена боти.

През тази пролет модерни и свежи са панталонките с цветна шарка. Обикновено те са на цветя, с хавайски принт, райета или многоцветни точки. Много лесно се съчетават с едноцветен клин или чорапогащник, а горната част може да бъде блуза с паднали широки ръкави, широк топ или риза. Към подобно съчетание подхожда и едноцветен колан, който ще изпъква на шарените панталонки.

Визията ви ще изглежда модерно и пролетно, ако съчетаете къси панталонки с дълги до коляното или над него чорапи. Разбира се, тази комбинация изисква ниски обувки тип кецове или маратонки.

Следвай ме – Стил

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles