18.5 C
София
понеделник, май 20, 2024
spot_img

Lenovo Legion Y90 идва на 1 януари с 144Hz екран и двойно въздушно охлаждане

Първата седмица на януари 2022 г. се оказва по-натоварена от очакваното. Знаем, че Realme, vivo и Xiaomi организират стартови събития съответно на 4, 5 и 6 от първия месец на новата година, за да представят новите си смартфони. Сега Lenovo обяви, че ще започне новата година, като представи геймърски смартфон в първия ден на 2022 г. Новият геймърски смартфон на Lenovo се нарича Legion Y90 и въпреки че компанията все още не е разкрила спецификациите си, тя разкри няколко спецификации на дисплея на телефона. Lenovo Legion Y90 ще разполага с 6,92″ E4 AMOLED екран с честота на опресняване 144Hz и честота на семплиране на докосване от 720Hz. Панелът поддържа HDR съдържание, а смартфонът ще се предлага със система с въздушно охлаждане с два двигателя за устойчива производителност.

Отличителната черта на този модел, е че може да има много голяма производителност по отношение на графиката, както и да задържи високо FPS, което е ключовата характеристика, която търся геймърите.

Леново се слави с това, че през последните години предлага безпрецедентно качество на най-ниска цена. Това може да се каже и за лаптопите, които произвеждат. Сегашните телефони не могат да се сравняват с телефоните преди няколко години, защото са в пъти по-добри във всяко отношение.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles