Звездни двойки с деца от сурогатни майки

Сурогатното майчинство, макар и неузаконено в много страни, звездни двойки или звездни самотници го предпочитат, за да се сдобият с деца.

Алла Пугачова и Максим Галкин

През септември 2013 г. двойката се сдоби с близнаците Лиза и Хари от сурогатна майка.

„В борбата против сурогатното майчинство аз виждам просто едно непросветено общество. В това няма нищо лошо”, коментира тогава Максим Галкин в интервю за „Комсомольская правда”.

Никол Кидман

Актрисата е майка на две осиновени деца по време на брака си с Том Круз и една родена дъщеря през 2008 г. от втория си съпруг Кит Урбан. През 2010 г. двойката изненада роднините и приятелите с новината, че чака момиченце от сурогатна майка. Детето беше наречено Фейт.

Елтън Джон

Когато на света се появиха двамата синове на звездата и неговия приятел Дейвид Ферниш, и двамата се намираха в родилната зала. Живот на децата им даде сурогатна майка.  И за двете износвания те се обърнаха към една и съща жена.

Рики Мартин

Латиноамериканският певец всякога мечтаел да стане баща. Затова се решил на самотно бащинство с помощта на сурогатна майка. Неговите близнаци Матео и Валентино са родени през август 2008 година.

Филип Киргоров

Дъщерята на певеца Алла-Виктория и синът му Мартин е износила и родила сурогатна майка. Самият Филип Киркоров е против понятието „сурогатство” и предпочита да нарича жената, чрез която са се появили на бял свят „приятелка” или „добра позната.

Тайра Бенкс

През септември 2015 г. супермоделът Тайра Бенкс съобщи пред „People”, че с приятеля й Ерик Асъл вече две години не могат да заченат дете. През януари следващата година те се сдобиха с момченце, родено от сурогатна майка.

Люси Лю

Независимо, че актрисата не обича да разпространява „новини” за личния си живот, през август 2015 г. стана известно за появата на нов мъж в живота й синът й Рокуел  Лойд Лю. Самотната майка сподели пред „US Weekly”, че мъничето се е появило на бял свят с помощта на сурогатна майка.

Сара Джесика Паркър

Актрисата и дизайнер на обувки роди първото си дете Джеймс Уики през 2002 г. След това с мъжа си Матю Броделик много активно се стараеше да попълни семейството, но не се получаваше. След шест години тя призна пред „Access Hollywood”, че чака близнаци от сурогатна майка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version