12.3 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Наричат клиника за рехабилитация на Христо Стоичков

Най-успешният български футболист ще посети Корпус 2 на Многопрофилната болница „Св. София“ в столицата на 14-ти декември (петък) от 9.30 ч. за да пожелае успех в работата на екипа на клиниката, съобщиха от лечебното заведение. В същия ден Клиниката по рехабилитация и долекуване ще бъде наречена на негово име.

“Идеята се роди преди малко повече от месец“, разказва д-р Христо Мазнейков, управител на „Св. София“ и началник на клиниката по ортопедия и травматология. Двамата са приятели от години. След поредната им среща Стоичков написа в социалните мрежи за д-р Мазнейков: “Аз никога не съм се съмнявал, че това което започваш ще го оставиш. Затова, което си направил, което правиш и което ще направиш, ще остане в историята. Моят приятел д-р Христо Мазнейков твори за България. Обичам те, както ти мен!“, сподели любимеца с номер 8. Развълнуван от поредното признание д-р Мазнейков отвърна, че клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ „Света София“ ще се казва Христо Стоичков.

Най-успешният български футболист е в родината си, за да представи биографичната си книга „Историята“. Въпреки натоварената си програма от посещения в различни градове, легендата Стоичков ще уважи и екипа на МБАЛ “Света София“.

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles