32.8 C
София
петък, юли 19, 2024
spot_img

Първи нощен турнир по плажен волейбол във Варна

Варна ще бъде домакин на първия по рода си нощен турнир по плажен волейбол. Това съобщиха от общината – организатор на събитието, което се осъществява с подкрепата на фирма „Нестле” и е частот нейната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот – Нестле за Живей Активно! и „ЕКОПАК – България”.

Нестандартното събитие ще се проведе на 7 септември на игрищата на плаж Аспарухово. Волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката ще открие нощния турнир точно в 19.00 ч. и до полунощ ще стимулира участниците да покажат най-добрата си спортна страна.

„Варна винаги е обичала волейбола и тук всички ние се чувстваме у дома си. С моите дългогодишни приятели от Нестле за Живей Активно! нямахме никакви колебания при избора на домакин за новото ни начинание“,  заяви той.

В турнира могат да вземат участие всички жители и гости на града. Единственото условие е да се запишат за участие предварително – чрез коментар в събитието на Волейбол Night League във Фейсбук. Организаторите са предвидили много награди и изненади за всички участници в нощния турнир.

В инициативата ще се включи и дългогодишният партньор на Нестле България – ЕКОПАК България. На плаж Аспарухово ще бъдат разположени контейнери за разделно събиране на всеки вид отпадък от опаковки (стъкло, хартия, пластмаса и метал), благодарение на които плажът ще запази своята чистота.

Волейболният турнир ще приключи в късните часове на нощта като забавлението и незабравимите емоции са гарантирани. Специално за публиката и отборите, организаторите са поканили DJ, който ще се погрижи всички, които не са на терена, да танцуват и подкрепят шумно своите фаворити.

Нощният турнир по плажен волейбол обещава да се превърне в традиция и в една от любимите спортни активности на Варна, като цели да вдъхнови жителите на града да покажат спортните си умения, докато се забавляват с приятели на плажа.

 

Следвай ме – Общество

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles