9.1 C
София
петък, март 29, 2024
spot_img

Стилът на Летисия – есенният тренд при полите

Испанската кралица  винаги блести с безупречния си  вкус

Стилът на Летисия, това ли е есенният тренд при полите?, питат се поклонничките на модата. И си отговарят, вероятно това ще е той – есенният тренд при полите. Хубавото в случая, че той е стилен, изискан и удобен.

Испанската кралица  винаги блести с безупречния си  вкус. Така беше и при посещението на знатната особа в Интегрирания център за професионално обучение `Politecnico de Santiago` в Галисия по повод откриването на учебната година за професионално обучение в страната.

Кралицата беше облечена в черна семпла блуза и в карирана асиметрична пола, но както винаги предизвика фурор с появата си. Много хора се запитаха това ли е новият моден тренд при полите.

Летисия облича за втори път каре от началото на есенния сезон, което пък означава, че то ще е на мода и през зимния сезон. Също така испанската кралица никога от началото на пандемията от коронавирус не е забелязвана на обществено място без предпазна маска, така тя дава личен пример на поданиците на кралството как се спазват противоепидемичните мерки.

Следвай ме – Стил

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles