9.9 C
София
понеделник, май 6, 2024
spot_img

Безумия с джип в метростанция и коли-факли (ВИДЕО)

Протест след пометените смъртоносно на пешеходна пътека в София

Мега безумията по пътищата биха рекорд за по-малко от 48 часа.

Джип нахлу в метростанция на ул. „Акад. Алесандър Тодоров – Балан” в София в 13.27 часа, съобщиха от МВР. При инцидента няма тежко пострадали, една от пътничките е с оплаквания за болки във врата. По първоначални данни автомобил е минал на червен светофар, ударил се е в друга кола, която се е завъртяла и е спряла при входа за метростанцията.

Кликни за ВИДЕО

https://www.vbox7.com/play:7e8fc40965&start=0

Автомобили избухнала в пламъци при катастрофа в Прохода на Републиката. Пострадали са жена и 8-годишно дете. Произшествието е станало около 17.30 ч. в района на „Лагерите“ между две коли, които след удара са се възпламенили.

Друг тежък пътен инцидент е станал на пътя между Павликени и с. Батак. Автомобил се е преобърнал от пътното платно около 18.30 часа. Шофьорът е загинал. Спътничката му е в болница.

Живеещи в близост до булевард „Сливница” в София се събраха на протест в памет на двамата загинали пешеходци, които бяха пометени от млад шофьор в неделя срещу понеделник.

Тази нощ в 00.15 часа на булевард “Сливница” и кръстовището с улица “Русе” 18 – годишен младеж, който има шофьорска книжка от февруари месец, е ударил с лекия си автомобил двама пешеходци, мъж на 22 и жена на 24 години, които загиват на място. На шофьора са извършени тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. Предстоят резултатите от кръвната проба, взета на 18 – годишният водач. Шофьорът е задържан в 3-то РПУ за срок от 72 часа, а Софийска градска прокуратура вече му повдигна обвинение.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles