10.3 C
София
петък, май 17, 2024
spot_img

Изчезналата ученичка е била обект на подигравки

17-годишната Ивана е притеснявана от съучениците си, с нея е работил психолог, обявена е за общонационално издирване

Изчезналата ученичка на 22 февруари ученичка от Дупница – Ивана, е била обект на подигравки от страна на съучениците си. С нея е работил психолог и психиатър. Родителите й са я водили на консултации и при специалист в Кюстендил. Кметът на Дупница заяви, че ще предизвика проверка, за да се разбере каква е средата в училището, в което учи моичето.  Вече е обявено и общонационално издирване. Търси я целият град.

„До момента резултат няма“, каза говорителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка.

Днес полиция, жандармерия, планински спасители и доброволци продължиха да обхождат до късно вечерта района около Дупница, разширен е и периметърът на зоната, която се претърсва. Родителите на Ивана

Някои места са обходени повторно, казаха от Областната дирекция. На терен днес са били над 150 служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.  В Районно управление – Дупница работи и оперативен щаб, който координира действията на екипите на място.

Ивана Георгиева е в неизвестност от 22 февруари, родителите ѝ са съобщили в полицията в града в четвъртък, в 22.00 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Към участниците в акцията по издирването постоянно се включват нови хора, сред които ловци, както и съученици на момичето. В социалните мрежи беше създадена и специална група „Да намерим Ивана“, където доброволци споделят кои места вече са проверени и обходени.“Ивана е изключително стеснителна, срамежлива и не много разговорлива“, споделя в групата съученичка на момичето, което е в неизвестност.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles