12.3 C
София
петък, май 17, 2024
spot_img

Орлин Горанов пее с деца от Сливница за Освобождението

Нарича се „Сънувах България“, ангажиран е и хорът на Софийската духовна семинария, музиката е на Иван Йосифов, текстът – на Ивайло Шопски

Орлин Горанов пее с деца от Сливница в нова песен. Тя се нарича „Сънувах България” и е по повод 3 март – Освобождаването на България. Това  съобщи Ивайло Шопски, музиката и аранжиментът са негови. Текстът е на Ивайло Шопски.

За песента, която е издържана в духа на патриотизма и родолюбието, беше заснет и клип, като част от кадрите са в Софийската духовна семинария „Свети Иван Рилски”.

В начинанието, което е с благословията на Браницки епископ Пахомий, ректор на Софийската духовна семинария, освен Орлин Горанов, са ангажирали над 50 човека.

Това са хорът на семинарията с ръководител заместник-декана йеромонах Мелетий, детския хор ,,Медени гласчета“- Сливница с ръководител Силвия Петрова и солист Ралица Йосифова и музиканти от оркестър „Шевица” и симфоничен оркестър. Кадрите с дрон за клипа са заснети от Кольо Колев. Асен Соколов реализира видеозаснемането и монтажа. Продуктът е на продуцентска къща ,,Булгарина“. Специални благодарности на участниците изказаха инициаторите на община Сливница , кметът Васко Стоилков и д-р Румен Манов.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles