20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
spot_img

Риана ще става майка (ВИДЕО)

Риана очаква дете от рапъра A$AP Rocky. 33-годишната певица е заснета през уикенда в Ню Йорк с голямо коремче.

Робин Риана Фенти е деветкратен носител на награда „Грами“. Списание „Time“ я включва два пъти в списъка си със 100-те най-влиятелни хора. През 2019т-та оглавява класацията за най-богатите музикантки в света, а през 2021 официално влиза в клуба на милиардерите.

Преди рапъра A$AP Rocky има 3-годишна връзка със саудитския милиардер Хасан Джамил. Двамата така и не се появяват заедно на официално събитие.

Риана и рапъра A$AP Rocky, са близки приятели от години, а уважението и обожанието, които споделят взаимно един към друг, стават все по-силни с времето.

Близки до рапъра издават, че той винаги е бил влюбен до уши в нея, но е чакал подходящия момент. Голям романтик е и още в началото на любовните им взаимоотношения не пропуска възможност да я изненада с нещо специално и сантиментално.

Музикантът официално проговаря за връзката си през май 2021, нарича Риана „моята дама“ и „любовта на живота“ си. Разказва как миналото лято двамата наемат автобус за турне и стартират „голямата американска екскурзия“. Преживяването не може да сравни с нищо друго, а след края му той вече никога няма да бъде същият.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles