15.2 C
София
понеделник, април 22, 2024
spot_img

50 000 лв. за изчезналата Ивана

Вече месец няма следа от 17-годишното момиче от Дупница, наградата дават нейните родители с надежда някой да я намери

Вече повече от месец 17-годишната Ивана от Дупница е в неизвестност. Тя изчезна на 22 февруари, когато си тръгна от училище, оставяйки там мобилния си телефон (Виж ТУК и ТУК). Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече са готови да обявят и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома, посочва NOVA.

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана, помогне за намирането ѝ, или я доведе жива и здрава. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея. Знаем само това, че последно е била в училище и е изчезнала оттам. Нищо повече. После е засечена на камерите, в 18:00 ч.”, заяви бащата на Ивана Георги Георгиев и допълни, че нямат информация момичето да е някъде при техни близки или познати.

„Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Издирването продължава оперативно, така ни обясниха. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива. Подозираме, че може и да е отвлечена, затова и обявяваме наградата от 50 000 лева за този, който я доведе при на жива и здрава, или посочи точното място, на което се намира детето”, посочи майката Мария Георгиева.

Тя обясни, че в социалните мрежи вече няма никакво развитие и като цяло никъде няма и следа от нея.

„Надяваме се само да е жива и здрава. Това е единствената ни надежда, която ни крепи към този момент“, каза майката и направи още веднъж нейно описание – късо подстригана, контактна, не се страхува от хора.

Мария отправи призив към хората: „Нека, който знае къде се намира, се обади, или да я доведе жива и здрава. Затова обявяваме и парична награда. Нека, ако някой знае къде е, да я доведе“ и призив към Ивана, ако ги гледа някъде: „Знай, че те обичаме и искаме само да се върнеш час по-скоро. На ръба на силите си сме“.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles