10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
spot_img

Безплатни прегледи и консултации в болница „Св.София”

Започват лекции и беседи за здравословен начин на живот и превенция

Многопрофилната болница за активно лечение „Св. София“ в столицата започва поредица от инициативи, посветени на на празника на болницата “Света София мъченица – Вяра, Надежда и Любов”, съобщиха от лечебното заведение.

На 18 септември ръководството на болницата обявява Ден на отворени врати. На разположение на пациентите за безплатни прегледи и консултации, от 8:30 ч. до 12:30 часа. Те ще бъдат осъществявали от лекари от следните специалности:

– Акушерство и гинекология

– Ортопедия и травматология
– Кардиология

– Клинична хематология

– Неврология
– Очни болести
– Хирургия
– Физиотерапия и рехабилитация

Необходимо е обаче предварително записване на телефоните на МБАЛ “Света София“ – 02/8184600 и 02/8184608. Желателно е да носите със себе си медицински документи, които удостоверяват здравословното Ви състояние. Ако по време на прегледа се наложи назначаването на изследвания, те ще бъдат извършени по ценоразписа на лечебното заведение.

Отново на 18 септември започва инициативата “Здрави Заедно“ – серия от безплатни лекции и беседи за здравословен начин на живот и превенция. Водени от разбирането, че профилактиката е от съществено значение за здравето, специалистите на лечебното заведение ще предадет опита и познанията си на всички желаещи. Първата от поредицата лекции и беседи ще се проведе от 16:00 ч. На 18 септември.

Д-р Десислава Въргулева – Тема: “Женска консултация – здраве за бъдещи майки”.

Лидия Петкова – Тема: “Здравословен начин на живот – преди и след раждането”.

Очакваме ви в заседателната зала на 1-ви етаж. След предварително записване на тел. 02/ 8184600. Местата са ограничени.

На 17 септември отбелязваме Деня на град София и почитаме християнския празник на светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.

 

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles