12 C
София
събота, април 27, 2024
spot_img

Безплатни прегледи в онкоболницата в София

Общо 200 безплатни прегледа ще бъдат направени в Университетската болница по онкология “Проф. Иван Черноземски“ по случай Световния ден за борба с рака през февруари. За инициативата лечебното заведение  отваря извънредна телефонна линия за записване на пациентите – 0894 62 33 32 (от понеделник до петък от 8.30 до 16.00 ч).

Прегледите ще се провеждат в седмицата от 5 до 9 февруари в Клиниката по гръдна хирургия с началник проф. д-р Иван Гаврилов, в Отделението по хирургия на гърда и реконструктивна хирургия с началник д-р Ваня Митова; Клиниката по коремна хирургия с началник доц. д-р Лъчезар Джонгов, Клиниката по урология с ръководител д-р Борис Цингилев, Клиниката по лъчетерапия със завеждащ проф. д-р Михайлова, Клиникатха по нуклеарна медицина с ръководител проф. д-р Елена Пиперкова, Клиниката по УНГ болести с ръководител доц. д-р Кирил Попов, Клиника по Гинекология с началник д-р Красимир Ангелов, Отделениетхо по образна диагностика с началник д-р Иво Гергов, Клиниката по дерматология с ръководител д-р Наташа Цекова – Трайкович.

В кампанията ще се включат и лабораториите от Клиника по клинична патология с началник доц. д-р Свитлана Бачурска и Клиника по микробиология със завеждащ проф. д-р Стефана Събчева.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles