17.8 C
София
неделя, април 28, 2024
spot_img

Безплатни прегледи за орално здраве в София

Те са с акцент хирургичните заболявания и ще се провеждат в университетската болница „Света Анна“

Безплатни профилактични прегледи за орално здраве започват в София. Те щеу се провеждат в университетската болница „Света Анна“ (бивша Окръжна) и са с акцент хирургичните заболявания, съобщиха оттам.

Целевата им група е юноши над 12 години  и възрастни, като те ще се провеждат в периода 3 – 13 октомври, без събота и неделя, от 8.00 до 16.00 часа, в база Изток на лечебното заведение, 25- ти кабинет.

За предваерително записване на час телефонът е 0879 885 243. Екипът, сойно ще ги провежда е под ръководството на д-р Константин Димов и негови колеги. От болницата уточниха, че ако хората имат съпътстваща медицинска документация, вклчително  образни изследвания-зъбни снимки, панорамни снимки и от скенер не по-стари от 1 месец е дебре да ги носят.

 Кампанията цели ранно откриване на заболяванията в областта на устната кухина, лицето и шията. Тя има за цел да установи, проследи и  започне лечение при установени заболявания и състояния. Такива са зъбно-челюстни деформации, ринирани и полуретинирани зъби, доброкачествени и злокачествени туморни заболявания на устата, лицето и шията, кожни образувания в областта на лицето и шията, както и дефекти в областта на лицето.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles