18.5 C
София
понеделник, май 20, 2024
spot_img

Шон Питър Раул Мендес- семейство и кариера (Видео)

Шон Питър Раул Мендес е канадски певец, автор на песни и модел. През 2013 г. той е в центъра на вниманието, след като публикува кавъри на песни в приложението за видео споделяне Vine. Той стана широко популярен след вниманието на изпълнителния мениджър Андрю Гертлер и Island Records A&R Ziggy Chareton, което доведе до подписването му на договор с лейбъла. Оттогава той издаде три студийни албума, хедлайнер на три световни турнета и получи няколко награди.

Мендес е роден в град Пикеринг, Онтарио, баща му е португалец, докато майка му е от Англия. Той има по-малка сестра на име Aaliyah. Той е отгледан в религиозно семейство. Мендес е отгледан в Пикеринг, където посещава средното училище в Пайн Ридж. В училище той играе хокей на лед и футбол, присъединява се към гимназиалния си клуб за веселие и практикува присъствието си на сцената в уроци по актьорско майсторство (водещ като Чаровния принц в един момент). През 2016 г. той също се явява на прослушване за Disney Channel в Торонто. Мендес завършва гимназияМендес се научи да свири на китара, като гледаше видеоклипове с уроци в YouTube на 14-годишна възраст през 2012 г.

През 2013 г. Мендес започна да привлича зрители, след като публикува корица от Джъстин Бийбър Стига ме обичаш в социалното видео приложение Vine.

Той беше обявен за един от музикалните изпълнители за модното шоу на Victoria’s Secret 2018, което беше записано в Ню Йорк през ноември и излъчено през декември.

Той пусна „Señorita“ с кубинско-американска певица-композитор Камила Кабело, заедно с музикалния видеоклип, през 2019 г.

Последния излезнал клип е към песента  „It’ll Be Okay „и е пуснат на 13.01.2022

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles