8.9 C
София
петък, април 26, 2024
spot_img

Герой с огромен пенис в детски анимационен филм (ВИДЕО)

Малкото човече с голямата работа разбуни духовете в Дания

Герой в детски анимацонен филм с огромен пенис рзбуни духовете в Дания. Малкото човече с раиран бански костюм и голяма работа се появи по детската телевизия там и предизвика оживени дебати, съобщиха световните агенции.

Въпреки традиционната разкрепостеност на общество в тази северна страна, гастролите му на екрана разбуниха духовете и поставиха отново въпроса дали има нещо гнило в Дания.

„Считаме за важна задача да разказваме на децата неща, свързани с анатомията ни. С тази анимационна поредица искаме да отговорим на естественото любопитство на малчуганите относно човешкото тяло и репродуктивните му органи“, се казва в изявление на датската обществена телевизия във Фейсбук.

Анимационната серия е кръстена „Джон Дилерманд“ на името на надарения генитално герой. Поредицата се излъчва от 2 януари по детския телевизионен канал Рамасянг.

Първият от тринайсетте епизода е бил гледан 140 хиляди пъти. Той е насочен към таргет групата на 4-8-годишните. Главното действащо лице е Джон и прекомерната му надареност. Той е проследен във всекидневния си живот – от разходка с кучето до посещение на зоопарк и екскурзия с колело. Като всеки анимационен ас, Дилерман се сблъсква с извънредни ситуации, като веднъж му се налага да прелети над града с мега пениса си, завързан за балони.

„Това е една много датска програма, уверена е Софи Мюнстер, специалист по скандинавско образование. Имаме традиция да прекрачваме границите по един хумористичен начин и да намираме това за напълно нормално“.

Що се касае до зрителите, повечето от тях бяха шокирани, напук на датската разкрепостеност.

„Това е най-противният сериал, пускан някога по детски канал“, се възмути потребителка във Фейсбук.

„Не мисля, че съзерцаването от деца на половите органи на възрастни хора, трябва да бъде превърнато в норма. Това ли е ролята на обществената телевизия?“, попита Мортен Месершмит, депутат от крайната десница.

„Това е дебат, тръгнал от възрастните, при който пенисът е сексуализиран. В действителност децата гледат на тези неща от една съвсем различна перспектива“, твърди г-жа Мюнстер.

Следвай ме – Хоби / Шоу

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles