16.8 C
София
събота, май 11, 2024
spot_img

„Лъжите в нас“ стартира по NOVA (Видео)

„Лъжите в нас“ стартира по NOVA на 22-ри февруари.

Историята е за един човек, дълго време извършвал грехове. Правил е неща, които са спомогнали за неговото израстване и успех, но цената е платена от всички хора около него. Режисьорът на сериала е Павел Веснаковq а продуцентът е Евтим Милошев=

Зад сериала стои Dream Team Group, чието дело са хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“.

„Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, а Павел Г. Веснаков е режисьор и креативен продуцент.

Актьорите са добре познати и обичани от публиката.

Емил Марков влиза в ролята на Константин Шейтанов – богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива, готов на всичко, за да опази империята, която е изградил.

Природно бедствие, предизвикано от незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и семейството на Контантин в навечерието на сватбата на неговата дъщеря Рая и издигащия се в компанията Сава.

В ролята на младоженците влизат Радина Думанян и Орлин Павлов, а сред останалите добре познати български актьори в екипа са: Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles