6.1 C
София
събота, април 27, 2024
spot_img

Мъгли в Бургаско и Сливенско, намалена видимост

Мъгли има в Бургаска и Сливенска област, съобщават от областните пътни управления.

Между 200 и 300 метра е намалена видимостта в област Бургас. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Движението е спокойно, пътната настилка е суха. Интензивно е движението по централните улици в Бургас. Натоварен е трафикът в някои участъци от бул. „Тодор Александров“, по бул. „Захари Стоянов“ в посока ж. к. „Меден рудник“, както и на кръстовището с кръгово движение „Трапезица“.

С повишено внимание и на дистанция да се движат автомобилите в област Сливен заради мъглата. Движението в областния град е интензивно,  но без задръствания.

Затворени за тежки автомобили над 10 т. са проходите Твърдишки и Вратник. Котленският  проход е отворен за всички превозни средства. Опасност от падащи камъни има по пътя Сливен – Ичера – Градец.

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС :

Път II-66: Движението по път II-66 Сливен – с. Старо село от км 2+000 до км 17+000 се осъществява с повишено внимание поради изрязване на храсти. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срок до 30.11.2019 г.;

Път III-555: Движението по път III-555 с. Полско Пъдарево – с. Биково от км 0+000 до км 13+000 се осъществява в едната лента поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.  

Следвай ме – Общество

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles