10.3 C
София
петък, май 3, 2024
spot_img

Ретро автомобили и рок в Moto Rock Fest 2024

Ще бъдат показани и най-новите модели мотори, предвижда се и вдигане на адреналина с ходене по въже и конни състезания

Изложение на ретро авомобили, на най-нови модели мотори, вдигане на адреналина с ходене по въже и рок музика на живо. Това са част от нещата, с които присъстващите на Moto Rock Fest 2024 ще вдигнат градусите на настроението.

Събитието ще се проведе в София 18 до 21 априлсрещу Националния исторически музей.

Фестивалът ще предложи на своите посетители четири дни, изпълнени с вълнуващи атракции и зрелища. Moto Rock Fest ще съчетае музикални концерти със спортни състезания и специално подготвени кулинарни изкушения. За музикалната сцена ще се погрижат обичани рок банди и изпълнители. На 18-ти април ще свирят Тони и Сигнал, на 19-ти април. Tsunami и Overhook, на  20-ти април Electric Roxy и Черно Фередже, а на 21-ви април Оги 23 и Дичо.

По време на фестивала ще се проведе и изложение на ретро автомобили и мотори, сред които ще бъдат представени легендарни марки като Harley-Davidson и Indian Motorcycles. За мото ентусиастите ще бъде представена богата програма с атракции, включващи стрийт стънт с пистови мотори. За посетителите на всяка възраст ще бъдат организирани разнообразни забавления.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles