6.8 C
София
петък, април 26, 2024
spot_img

Днес херцогинята на Кеймбридж празнува своя 40-годишен юбилей

Изречението – 40 е новото 20, важи с пълна сила за невероятната Кейт Мидълтън. Днес херцогинята на Кеймбридж празнува своя 40-годишен юбилей. Съпругата на принц Уилям е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, Великобритания. 

Тя е най-голямата от трите деца на Майкъл Франсис Мидълтън и съпругата му Карол Елизабет Голдсмит. Бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и пилот, а майка ѝ е стюардеса. През 1987 родителите на Кейт основават фирма за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и украса за партита – бизнес, който превръща родителите на Кейт в милионери.

След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. Именно там се запознава с принц Уилям, който по това време учи за магистър.

На 29 април 2011 г. Кейт сключва брак с принц Уилям и получава от кралица Елизабет II титлата „херцогиня на Кеймбридж“.

Тя е майка на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Освен това успява да спечели сърцата на британците и не само и се превръща в най-обичаната жена след принцеса Даяна, която щеше да й бъде свекърва.

Няма съмнение, че през годините Кейт спечели сърцата на хората със своя чар, стил и изтънченост.

Близки до нея казват, че Кейт всъщност е притеснителен човек, интроверт по природа. Трудно ни е да го повярваме, имайки предвид публичните й изяви.

Тайната е, че Кейт инвестира много време за подготовка на тези изяви и на речите си.

Въпреки че може да е лесно за херцогинята на Кеймбридж да се скрие зад своя кралски съпруг, тя блести със своя светлина.

Разходки, йога, медитация, среща с приятел или всичко друго, което ви хрумне и ви доставя радост. Кейт обича да спортува активно и така се зарежда с енергия, освобождавайки се от напрежението.

Честит рожден ден, Кейт!

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles