8.2 C
София
вторник, март 19, 2024
spot_img

Известен лицево-челюстен хирург стана част от екипа на УМБАЛ Бургас

Един от най-известните специалисти по лицево-челюстна хирургия в страната стана част от екипа на Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас, съобщиха от там. Това е д-р Константин Димов, завеждащ отделението по лицево-челюстна хирургия в „Пирогов“ и член на EACMFS- Европейска асоциация на лицево-челюстните хирурзи.

До момента в болницата нямаше такъв специалист и пристигането му тук ще е от значителна полза за жителите на Бургас и региона, казаха от лечебното заведение.

В УМБАЛ Бургас д-р Константин Димов ще извършва прегледи и лечение на пациенти със заболявания и травми в лицево-челюстната област. Той ще преглежда тук по два дни в месеца – всеки втори четвъртък и петък. Първите дни за посещението на д-р Димов в Бургас са 13 и 14 декември. Прегледите ще се извършват на 13 декември (четвъртък) от 16.00 до 19.00 часа и на 14 декември (петък) от 8.00 до 12.00 часа в аудиометричния кабинет на УНГ-отделението (7 етаж в Новия корпус на УМБАЛ Бургас).

Прегледите при д-р Димовса платени, на цена 40 лв. и се заплащатв касата на болницата. При необходимостот лечение, то може да бъде покрито отНЗОК. Записванията на часове сеосъществяват на тел. 056 894 954.

Следвай ме – Здраве

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles