5.2 C
София
петък, април 26, 2024
spot_img

Модата „коронавирус” превзе световните подиуми

Модата, ах, този безпощаден демон, надви и коронавируса и го превърна в атрибут за своите  ходещи по котешката пътечка „изделия”, т.е. манекени.

Предпазването от него вече е и на модните подиуми.

Хората, които използват предпазните медицински маски, за да не се заразят с опасния вирус, намериха и естетическа добавка към съображенията си за сигурност.

Медицинският артикул, чията цена скочи, когато търсенето му се увеличи, се превърна в моден символ.

Докато светът е в паника от разпространението на коронавирус, известната луксозна модна марка на Италия Handy пусна най-новата си колекция пролет / лято 2020, която привлече най-голямо внимание.

Изработена от коприна, с логото на компанията, маската се продава онлайн за около 190 евро – твърдят медии в региона.

Според докладите, тя  може да бъде закупена през сайта Luisa Via Roma и поради високия интерес, в момента е била разпродадена.

Въпреки това, защитната маска не може да бъде намерена на официалния уебсайт Handy, въпреки новината за пускането на този продукт в редица медийни издания и получи широко осъждане от обществеността.

Като напомняне, „Handy“ е първата модна компания в света, която проведе модно ревю в Китай на Голямата китайска стена на 88-метрова писта преди около 13 години. Със седалище в Италия, той има редица магазини по целия свят и продава своите луксозни продукти онлайн.

Следвай ме – Стил

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest Articles